• enEnglish
  • csČeština

Neviditelná výstava

Když Tĕ vedou smysly...

Neviditelná večeře

Nejbližší termíny Neviditelné večeře:

v pátek 30. září,

 v pátek 7. října,

v pátek, 21. října.

Pro rezervaci místa prosím kontaktujte naši recepci na e-mailu: info@neviditelna.cz

Změna termínu (z důvodu nezaplnění skupiny) vyhrazena.
Pro  skupiny od 16 osob pořádáme večeře i mimo uvedené dny.

Budeme od Vás potřebovat:
jméno návštěvníka + vybrané jídlo pro každou osobu zvlášť + telefonní kontakt na jednoho z vás.

(vzor: Novák – Kroupové risotto, Nováková – Hovězí krk z plemene Qualivo 777 777 777)

Děkujeme a budeme se těšit u prostřeného stolu!

Den před konáním večeře Vás budeme kontaktovat na Vámi zadaném telefonním čísle, kvůli potvrzení Vaší účasti a upřesnění začátku Vaší prohlídky. Předpokládaný začátek programu je mezi 18:30 – 19:30.

*********************

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by to bylo jíst a nevidět na to? Jak se orientují nevidomí na svém talíři?
Přijďte na Neviditelnou večeři a vyzkoušejte si to na vlastní kůži!

Program začíná klasickou neviditelnou prohlídkou, během které máte možnost seznámit se s neviditelným světem a trochu si poznat i skupinu se kterou budete sedět u stolu.
Po zkoušce rovnováhy, sluchu a hmatu vás průvodce usadí ke stolu a velká zkouška chuťových buněk se může začínat!

Cena: 650 Kč
Cena obsahuje: neviditelnou prohlídku, talíř plný překvapení, hlavní jídlo, dezert a jeden nápoj.

Večeře v anglickém jazyce 700 Kč.

Vstupenku / dárkový poukaz na neviditelnou večeři můžete zakoupit osobně na recepci Neviditelné výstavy, nebo online zde.

*************************

NOVÉ MENU OD ZÁŔÍ 2016 – děkujeme restauraci a kavárně Příčný řez.

HLAVNÍ CHOD:

1) Hovězí krk z plemene Qualivo – na červeném víně s čerstvými bylinkami, karamelizovanou zeleninou a jemnou bramborovou kaší (7, 9, 12) 200 g

2) Kroupové risotto – se sýrem philadelphia, uzeným tempehem a falešným špekem z celeru (7, 9, 12) 85 g

3) Kuřecí prsa s kůží – s krémovým špenátovým risottem a hoblinkami parmesanu (7, 9, 12) 200 g

4) Vepřová krkovice – s restovanými fazolkami se slaninou, pečenými brambory a pažitkovým tvarohem (7, 9, 12) 300 g

5)Salát s kuřecím masem – s ančovičkovým dressingem na římském salátu se slaninou, česnekovými krutony a hoblinkami parmesanu (1, 3, 7) 100 g

6) Bramborové gnocchi – s čerstvým špenátem, smetanou, bazalkou a hoblinkami parmesanu (1, 3, 7)

DEZERT
Tiramisu mini (1, 3, 7)

Pozn.: V závorce za jídlem najdete seznam alergenů, které dané jídlo obsahuje. Kompletní seznam alergenů např. zde.